لزوم بهره مندی از رسانه در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه استفاده از رسانه ها برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، اقدامی ضروری است، گفت: راهکارهای مصادیق این فرهنگ به منظور ارائه خدمات بهتر، تکریم ارباب رجوع و امیدآفرینی در دستگاه های اجرایی استان تدوین و اجرا می شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، فرشته بیرانوند، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، امروز پنجم آذرماه، در دومین جلسه کارگروه فرهنگی و رسانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان که با دستور کار مصادیق منکرات و معروفات در دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به نقش مهم فرهنگ و رسانه در گسترش امر به معروف و نهی از منکر، گفت: امر به معروف و نهی از منکر تنها یک وظیفه فردی نیست؛ بلکه یک مسئولیت اجتماعی است که همگان را درگیر می کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه نقش رسانه ها نه تنها در اطلاع رسانی بلکه در شکل دهی به ذهنیت ها و رفتارها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، تأکید کرد: استفاده از رسانه ها برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، اقدامی ضروری و حیاتی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت های رسانه ای برای آموزش و اطلاع رسانی در این زمینه بهره برد، افزود: تولید محتوای مناسب و هدفمند در رسانه های جمعی، شبکه های اجتماعی، برنامه های تلویزیونی و دیگر پلتفرم ها، می تواند در نهادینه سازی این فرهنگ در بین اقشار مختلف جامعه تاثیرگذار باشد.

بیرانوند گفت: باید  با همفکری و همکاری نزدیک، برنامه های عملیاتی و محتوای فرهنگی مورد نیاز را برای ارائه خدمات بهتر، تکریم ارباب رجوع و امیدآفرینی در جامعه از طریق امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه های اجرایی استان تدوین و اجرا شوند.

در این جلسه هر یک از اعضا به بیان نظرات خود در این زمینه پرداختند و مقرر شد مصادیق منکرات و معروفات در دستگاه های اجرایی لرستان احصا و تدوین شوند.

انتهای پیام

نظرات

captcha